fbpx
  • samen

  • werken

  • team

  • sessies

Onze ruimte vol planten, hout, bijzondere lampen, unieke tafels en andere subtiel spectaculaire details maakt dat samenwerken haast vanzelf gaat.

Na een lange periode waarin je jouw team, collega’s of partners nauwelijks IRL hebt kunnen spreken, is de drempel soms groot om het weer in gang te zetten: samen werken

Als je bij DAAR binnenstapt maakt deze drempel direct plaats voor inspiratie en enthousiasme.

Eind van de dag ben je met elkaar verder gekomen dan in anderhalve week vanuit huis.

“Werken bij DAAR prikkelt al je zintuigen! Het geweldige stukje Utrecht waar je dankzij de grote ramen op uitkijkt verveelt nooit. Het gevoel dat de inrichting en de aankleding oproepen is zowel inspiratie als gezelligheid. In een grote groep werken we in de grote ruimte, en in subgroepjes door gebruik te maken van de losse ruimtes. Hoe we ook werken, de vide en de schuifdeuren maken dat we altijd op een prettige manier met elkaar in verbinding blijven staan.”

Zoek je een fijne space om jouw groep naar nieuwe hoogtes te brengen?

Neem je eigen tools mee en stal ze uit waar je maar wilt en je groep kan in mum van tijd los gaan 😎

Schuif de Tangram tafels tegen elkaar elkaar of maak juist verschillende eilandjes om in groepjes te werken.

Beamers, een flip-over en een geweldige audio-installatie staan klaar om jou te ondersteunen.

Now… act like you own the place!

“Super plek! Rustige en groene werkomgeving. Leuke eigenaren en afwisselende ruimte. Perfect voor mijzelf en mijn team.”

  • presentaties

  • lezingen

Wil je een presentatie geven aan een groep en niets aan het toeval overlaten?

Wij schuiven de tafels voor je aan de kant, zodat je alle ruimte hebt om je groep toe te spreken. Met bankjes, krukjes en stoelen kunnen we groepen tot wel 40 mensen een plek geven en met ’n beetje inschikken zelfs nog meer. Het mag weer!

Gebruik in de grote ruimte boven de vaste beamer om je verhaal te ondersteunen of kies met onze short-throw beamer en het projectiescherm een plekje elders in de ruimte. Met een jaloersmakende collectie verloopjes kun je zelfs een bakelieten laptop nog aansluiten.

Flip-over, een fijn audiosysteem en een mixer voor een microfoon of een versterkte gitaar / piano zijn beschikbaar.

DAAR kun je HER•GROEP•EREN
Gaan jullie op dezelfde voet verder of mag het anders?

Met elkaar proberen tot nieuwe ideeën en inzichten te komen. In een ongeïnspireerde omgeving met een systeemplafond, hard licht, generieke meubelen en een niet te stoppen airco? Wat kun je van je mensen verwachten als je ze in zo’n ruimte samenbrengt?

Bij ons worden groepen (opnieuw) gedefinieerd, verdraaid of verkend. Wat is er nodig?!

Beneden zit je in ’t licht, met het keukentje op reikafstand. Boven is juist meer afgeschermd. Er is een beamer om jullie te ondersteunen en een extra TV om jullie gesprek virtueel aan te vullen met teamleden op die er niet bij kunnen zijn.

“DAAR is al jarenlang onze gastvrije thuisbasis voor zeer uiteenlopende activiteiten. Vergaderingen, presentaties, sollicitatieprocedures, verkiezingsuitslagenavonden, bijeenkomsten met nieuwe leden, heidagen; in deze veelzijdige en inspirerende ruimte kan het allemaal. Door de ideale ligging nabij NS station Utrecht Vaartsche Rijn is de locatie ook nog eens voor iedereen gemakkelijk bereikbaar.”

Bijeenkomsten

Het rijk alleen. Wat je ook organiseert, het is prettig om je gang te kunnen gaan. En dat je zelf ook echt mee kunt doen…

Een expositie, een informele receptie, een lancering van nieuw product, vrije inloop. DAAR leent zich bij uitstek voor laagdrempelige bijeenkomsten. Tot 40 man gaat prima.

Verzamel iedereen beneden, geef na de koffie een korte speech boven en laat je gasten vervolgens vrij met op de achtergrond een fijn muziekje gestreamed | op vinyl | reel-to-reel of cassette. Op de achtergrond misschien nog een slideshow via de beamer. Het is jouw feestje…

  • locatie Sofar Sound
  • pop-up radiostudio KX radio Popronde
  • diverse bijeenkomsten Partij voor de Dieren
  • Inspraakavonden Gemeente Utrecht

Studio

Een podcast of vlog opnemen, een interview houden een lezing opnemen of een ontspannen fotoshoot…?
Binnen no-time veranderen we onze ruimte in een pop-up studio.

Neem je tools, instrumenten, flitsers, assistenten, modellen en agenten mee en maak het jezelf gemakkelijk.

Gebruik onze lampen, planten, beamers en audio-apparatuur in je producties en je hebt meteen de juiste sfeer te pakken.

Bij DAAR zijn clips opgenomen, optredens gegeven, fotoshoots gedaan – en KX radio heeft tijdens de Popronde een avond live uitgezonden. Het kan wat ons betreft allemaal!

“Mijn band LUMINAR had een locatie nodig voor een sfeervolle live registratie. We zochten een plek die een goede uitstraling had waar we ongestoord onze gang konden gaan. DAAR was die plek en het resultaat mag er zijn!”